Nieuwe minoren voor Campus Den Haag

In september 2014 gaan de minoren Global Affairs, Entrepreneurship for Society en Responsible Innovation van start. Deze minoren zijn als zodanig ontworpen en zijn geen onderdeel van andere programma’s. Daardoor zijn er alleen minor-studenten die meedoen en daarmee wordt een unieke kans geboden om met studenten uit de hele universiteit te werken.


Internationaal karakter

De locatie in Den Haag wordt benut door niet alleen een stevig en uitdagend academisch programma van uitstekende academici aan te bieden, maar ook door professionals uit het werkveld in de collegezaal te brengen. Faculteit Campus Den Haag heeft een internationaal karakter en dat komt ook in deze minoren tot uiting, onder andere door de programma’s in het Engels aan te bieden. Voor bachelor studenten uit Nederlandstalige opleidingen dus een mooie kans om je voor te bereiden op een Engelstalig Master programma.

Studielast

De minoren worden op full time basis aangeboden in het eerste semester van 2014 bij Faculteit Campus Den haag. De programma’s hebben een studielast van 30 EC, maar een pakket van 15 EC behoort ook tot de mogelijkheden.

Inschrijven

Tussen 1 mei en 15 augustus kan je je inschrijven via uSis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang; inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Links

Laatst Gewijzigd: 17-04-2014