Partners

U wordt automatisch doorgestuurd. Gebeurt er niets? Naar de nieuwe website

Haagsch College in Nieuwspoort is een initiatief van NewsCollege, opgericht door Vincent Rietbergen en Freek Ewals, in samenwerking met Campus Den Haag.

Voor iedereen die behoefte heeft aan enige context bij de dagelijkse stroom aan nieuwsberichten maar geen tijd heeft voor lange cursussen of stevige studieboeken. En voor diegene die beseft dat een brede algemene kennis hem of haar verder brengt, zowel zakelijk als privé.

Vanuit het hart van politiek Den Haag geven belangrijke hoofdrolspelers en de beste analisten colleges over de thema’s die het nieuws beheersen. Verdiep je in het nieuws met Haagsch College in Nieuwspoort.

Stichting Cyber Security Academy (CSA)

De Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft en De Haagse Hogeschool hebben hun kennis en expertise in het onderwijs voor professionals op het terrein van cyber security gebundeld in de Stichting Cyber Security Academy (CSA) in Den Haag.

De CSA initieert en stimuleert de ontwikkeling en begeleidt de uitvoering van vernieuwende masteropleidingen, diverse korte programma’s en maatwerktrajecten op het terrein van cyber security. In de CSA vertalen wetenschappers en docenten samen met experts uit publieke en private sectoren cyber security vraagstukken naar uiteenlopende multidisciplinaire leertrajecten voor hoger opgeleide professionals.

Laatst Gewijzigd: 10-12-2015